TICKETS LONDON CALLING 20 & 21 MEI

PASSE-PARTOUTS

Een passe-partout voor London Calling Festival kost € 39,-  inclusief servicekosten en exclusief een Paradiso lidmaatschap (€ 4,-). Een ticket geeft toegang tot het festival in Paradiso op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2022. Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande button.

DAGKAARTEN

Kun je niet het hele weekend? Er zijn ook losse kaarten per dag verkrijgbaar vanaf € 23 euro, inclusief servicekosten en exclusief een Paradiso lidmaatschap (€ 4,-). Een dagticket is alleen geldig voor de de dag die op het ticket staat. Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande button.

INDIESTADPAS

Beide dagen van het festival zijn te bezoeken met de Indiestadpas 2022. Deze pas is verkrijgbaar via de webshop. Pashouders kunnen hiermee het hele kalenderjaar naar geselecteerde indie- en alternatieve concerten van Paradiso, waaronder beide dagen naar London Calling festival. Aanmelden is verplicht voor beide dagen en kan vanaf vrijdag 25 maart 12:00 uur via onderstaande knoppen.

GOD SAVE LONDON CALLING TICKET

Voor de aankomende editie van London Calling zijn er twintig God Save London Calling-tickets van € 1000,- verkrijgbaar. Hiermee krijg je niet alleen de best mogelijke festivalervaring in één pakket, maar draag je ook bij aan het voortbestaan van London Calling en Indiestad. Het ticket is inclusief servicekosten en lidmaatschap.

Inhoud God Save London Calling-ticket* (5 beschikbaar)
– Lifetime gastenlijst voor London Calling
– Kleedkamer in Paradiso voor GSLC-tickethouders
– Gegarandeerd toegang tot de kleine zaal
– Eigen stoel op het balkon
– Rondleiding door Paradiso
– Meet & greet met artiesten
– Meet & greet met de organisatie
– Diner met de crew en de bands
– Aanwezigheid bij soundchecks
– Speciaal optreden voor GSLC-tickethouders
– Entree bij de artiesten- en personeelsingang met bandje
– Gratis drank en speciaalbier tijdens London Calling
– Late night snacks
– Exclusieve London Calling-sjaal
– Gezeefdrukte poster
– Vinyl-pakket van London Calling-artiesten

*Dit ticket en de bijbehorende voordelen zijn geldig voor de editie van 20 en 21 mei 2022.

GROEPSTICKETS

Er is sinds dit jaar ook een beperkt aantal voordelige groepstickets verkrijgbaar: voor 5 tickets betaal je €175,- (excl. 5 x €4- lidmaatschap) waardoor je maar liefst vier euro korting per ticket ontvangt.

KAARTVERKOOP

Meer informatie over de kaartverkoop en algemene voorwaarden vind je op de website van Paradiso.