TICKETS

 INDIESTADPAS 2019 = WEEKENDKAART

De komende editie van London Calling is toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Om naar binnen te kunnen, dien je jezelf op aanwezig te zetten bij het London Calling Facebook evenement en in het bezit te zijn van de Indiestadpas 2019 of het omruilticket dat je via Ticketmaster hebt gekocht. Een Indiestadpas 2019 staat dus gelijk aan een weekendkaart voor London Calling en kost 28,37 euro inclusief servicekosten én Paradiso maandlidmaatschap. Als je de pas nu koopt, kun je direct naar alle andere concerten van Indiestad. Deze concerten vind je via de website van Indiestad. Voor die concerten is ook het aanmelden verplicht.

 DAGKAARTEN

Wil je London Calling één dag bezoeken? Dan kun je een dagkaart aanschaffen voor 17,02 euro (incl. servickosten, excl. lidmaatschap) via onderstaande buttons

LONDON’S BURNING

Het nachtprogramma van London Calling begint op beide dagen om 23.30 uur. Verwacht zowel livemuziek als dj’s. Op dit moment zijn er alleen nachtkaarten à €10,- voor de vrijdagnacht verkrijgbaar. Nachtkaarten voor zaterdag zijn op een later moment verkrijgbaar.

Je hebt géén nachtkaart nodig als je al een dagkaart of een Indiestadpas 2019 hebt.

KAARTVERKOOP

Meer informatie over de kaartverkoop en algemene voorwaarden vind je op de website van Paradiso.