21 May

Cuco en Hotel Lux zeggen af, Hayden Thorpe (Wild Beasts) erbij

Met nog een paar dagen tot London Calling te gaan zijn hebben we goed en slecht nieuws voor je. Zowel Cuco (vrijdag) als Hotel Lux (zaterdag) hebben hun optredens last-minute moeten afzeggen. Het goede nieuws is dat daarvoor in de plaats niemand minder dan Ex-Wild Beasts frontman Hayden Thorpe op vrijdag zijn soloalbum komt presenteren. Daarnaast zorgt Kiss All Hipsters voor de plaatjes op de vrijdagnacht en is het op zaterdag de beurt aan het dj-team van Black Currant Mag.

Aanstaande vrijdag komt Hayden Thorpe’s debuutalbum ‘Divider’ uit. Vlak na het uit elkaar gaan van Wild Beasts begon Thorpe met het schrijven van eigen materiaal. Dat resulteert in wonderschone pianoballades die gesierd worden met Hayden’s ijzersterke stem. Het gerenommeerde blog The Line Of Best Fit heeft het album al beluisterd en geeft het 10(!). Ook DIY Mag is gecharmeerd van de nieuwe muziek en deed een uitgebreide cover-feature met de artiest.

Zorg dat je vrijdag op tijd bij Paradiso bent, want Hayden Thorpe trapt de avond om 18.15 uur af in de kleine zaal. Het volledige en bijgewerkte blokkenschema vind je op deze pagina.

Deel met je vrienden

Leave a reply