18 Oct

Blokkenschema en winactie London Calling

Blokkenschema vanaf vandaag online. Het plannen kan beginnen.

Vanaf vandaag kan er begonnen worden met het plannen van je London Calling agenda. Kijk dus hoe lang en waar iedereen speelt en zet het vast in je mobiel of maak een screenshot van het schema zodat je niks hoeft te missen. Je vindt het blokkenschema hieronder. Het blokkenschema is uiteraard onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Tijdsverschil

Zoals je in het tijdschema kunt zien, krijgen sommige acts wat meet speeltijd zoals Shame, Marlon Williams en Pinegrove. De andere acts, meestal in de kleine zaal krijgen iets minder, al kan het altijd iets uitlopen. Zoals je kunt zien is het schema voor de zaterdag iets krapper, maar dat komt door de toevoeging van het middagprogramma. Let dus goed op de tijden die onder de verschillende artiesten aangegeven zijn om verwarring te voorkomen.

Download: Blokkenschema LC 2017

 

Winactie

Om kans te maken op één van de twee te gekke London Calling prijzenpakketten hoef je alleen maar in het bezit te zijn van een ticket voor London Calling 25 Jaar. Dat kan een dagkaart zijn, maar ook een weekendpas. De gratis open middagkaarten komen hiervoor niet in aanmerking. Het pakket bestaat uit de laatste albums van o.a. Japanese Breakfast, Alex Lahey en Downtown Boys wat we allemaal in een leuk LC tasje stoppen voor je, met daarbij nog een te gek t-shirt.

We trekken op dinsdag 24 oktober twee gelukkige winnaars uit de koker, die daarover van ons bericht krijgen. Koop dis nog even snel je London Calling kaartje.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het festival is in volle gang. Wees er op tijd bij! Dag- en weekendkaarten zijn te koop via de website van London Calling. De gratis Open Dag kaarten voor zaterdag 28 oktober zijn ook te downloaden via Ticketmaster, maar geven geen toegang tot het avondprogramma van London Calling.

Deel met je vrienden

Leave a reply