01 May

Blokkenschema bekend en programma compleet met Ohtis

De laatste naam is binnen en de speeltijden zijn bepaald: hoog tijd om ook het blokkenschema bekend te maken. Niet om op te puzzelen hoor, want overlap tussen de optredens is er haast niet. Maar handig zijn die blokken natuurlijk wel. Bekijk hier het schema met alle 31 bands, inclusief de laatste toevoeging van de Amerikaanse band Ohtis. Ook het vermelden waard: Close Talker speelt op zaterdagmiddag om 15.00 uur in de Tuinzaal van Paradiso Noord. Het concert is onderdeel van het festival en toegankelijk voor alle London Calling-bezoekers.

De onderstaande blokkenschema’s zijn ook te vinden op de TimeSquare-app voor je smartphone.

Blokkenschema vrijdag 24 mei

Blokkenschema zaterdag 25 mei

Opvallend is de sessie die Close Talker op zaterdagmiddag in de Tuinzaal van Paradiso Noord doet. Lekker uitbrakken doe je dus aan de andere kant van ’t IJ.

Programma compleet met Ohtis

Met Ohtis als laatste naam is het programma compleet. De Amerikaanse band combineert donkere alt-country met het autobiografische verhaal van bandlid Sam Swinson. Eerlijk en confronterend, maar daarom zeker niet minder mooi. Eerder werden onder andere Hand Habits, Tropical Fuck Storm, Priests, Pottery en A.A. Bondy al aangekondigd. Bekijk hier alle namen.

Wil je graag naar London Calling, maar heb je één favoriete dag? Dan kun je direct een dagticket bestellen. Vind je beide dagen geweldig? Koop dan een Indiestadpas 2019.

Deel met je vrienden