14 Mar

Blank Banshee op London’s Burning en dagindeling bekend

Ja hoor, London’s Burning is terug! Ook op de komende editie van London Calling vlammen we door tot diep in de nacht. De eerste naam van het nachtprogramma is de Canadese producer Blank Banshee, die als de pionier van het trippy genre vaporwave wordt gezien. Benieuwd op welke dag je zijn liveshow kunt meemaken? Dat komt goed uit, want ook de dagindeling van het London Calling-programma is bekend. Lees verder voor meer informatie en tickets.

Blank Banshee

Combineer chillwave, trapbeats en nineties nostalgie in de vorm van videogamemuziek en Windows-opstartgeluiden en je krijgt vaporwave; een trippy genre waarvan Blank Banshee als de pionier wordt gezien. “A masterwork of the new digital psychedelia”, schreef The Fader over zijn eerste plaat ‘Blank Banshee 0’ uit 2012. Optredens van de jonge Canadese producer zijn zeldzaam, dat maakt zijn show op de vrijdagnacht van London’s Burning extra bijzonder. Aparte nachttickets zijn nu verkrijgbaar via de website van Paradiso.

Dagindeling bekend, dagtickets te koop

Over tot de orde van de dag: de dagindeling van vrijdag 24 en zaterdag 25 mei is namelijk bekend. Kijk hier om te zien wie op welke dag speelt. Heb je één favoriete dag? Dan kun je direct een dagticket bestellen. Vind je beide dagen geweldig? Koop dan een Indiestadpas 2019.

Eerder werden al onder andere A.A. Bondy, Priests, Tropical Fuck Storm, Still Corners en Tomberlin bekend gemaakt. Klik hier voor de volledige line-up.

Deel met je vrienden

Leave a reply