TICKETS

PASSEPARTOUT

Een passepartout voor beide dagen kost 35 euro, exclusief lidmaatschap en servicekosten.

DAGKAART VRIJDAG

Een dagkaart voor vrijdag 26 mei kost 20 euro exclusief lidmaatschap en servicekosten.

PRE-PARTY OP ZATERDAG 20 MEI

Een week voor London Calling kun je in Paradiso Noord alvast opwarmen met de officiële London Calling Pre-party. De eerste bevestigingen zijn Jay Som en ALMA. Je kunt gratis naar binnen op vertoon van je London Calling passepartout voor 26 en 27 mei.

DAGKAART ZATERDAG

Een dagkaart voor zaterdag 27 mei kost 20 euro exclusief lidmaatschap en servicekosten.

Kaartverkoop

Voorverkoop van kaarten voor Paradiso-programma’s gebeurt via Ticketmaster, vanaf 10:00 uur ’s ochtends (tenzij anders vermeld), op twee manieren: bij de Ticketmaster-voorverkoopadressen en online op www.ticketmaster.nl. De kassa van Paradiso is geen voorverkoopadres; kaartverkoop aan de zaal gebeurt op de avond zelf, als er nog kaarten beschikbaar zijn. Bij elk programma staat op onze website aangegeven op welke datum de voorverkoop begint.

weet_waar_je_koopt

Kaarten voor Paradiso zijn verkrijgbaar:

Fysiek, bij grotere VVV-kantoren (in Den Haag, Eindhoven en Rotterdam) en de bekende voorverkoopadressen zoals: Concerto (Utrechtsestraat 52-60, Amsterdam). Kijk voor de volledige, landelijke lijst bij “Verkooppunten” op www.ticketmaster.nl. Incidenteel is er ook voorverkoop bij specialistische verkooppunten zoals Back Beat Records (voor soulmuziek) in de Egelantiersstraat 19 te Amsterdam.

Online, op de website www.ticketmaster.nl. Via het concert in de agenda op paradiso.nl kom je direct op de juiste pagina van ticketmaster.nl om je kaartje te kopen. Hier kan 24 uur per dag een ticket worden besteld, dat na betaling wordt thuisgestuurd of digitaal wordt gemaild om zelf uit te printen. Bij elk programma op onze website vind je een directe link naar de kaartjes voor dat programma op www.ticketmaster.nl, zodat je ze meteen kunt bestellen.

De verkoop via de website en de verkooppunten vindt over het algemeen plaats tot het moment waarop het programma begint. Let op: voor online kaarten kopen op het laatste moment is wel een printer nodig, om de e-tickets uit te printen zodat ze gescand kunnen worden.

Mochten er bijzondere omstandigheden zijn in verband met kaartverkoop, zoals voorverkoop via andere kanalen dan www.ticketmaster.nl, het callcenter van Ticketmaster Nederland of de bekende voorverkoopadressen, dan vermelden wij dat op onze website.

Servicekosten

De hoogte van de servicekosten van Ticketmaster is afhankelijk van de kaartprijs en de dienst die Ticketmaster levert. Als je bestelt via internet: 13,5% servicekosten met een maximum van € 4,- incl btw. Bij een fysiek voorverkoopadres betaal je 19% servicekosten met een maximum van €5,50.

Lidmaatschap

Bezoekers van Paradiso moeten een lidmaatschap hebben of kopen om toegang tot de programma’s te krijgen. Een lidmaatschap is verkrijgbaar bij aankoop van een ticket en ’s avonds aan de kassa van Paradiso. Paradiso is een non-profit organisatie met een breed cultureel aanbod; met de lidmaatschapsbijdrage ondersteunen bezoekers de doelstelling en de financiële exploitatie van Paradiso. Daarvoor ontvangt Paradiso ook jaarlijks subsidie van de Gemeente Amsterdam, deze dekt 6% van de begroting.

Lid van Paradiso word je door een maand- of jaarlidmaatschap aan te schaffen. Bij clubprogramma’s geldt een daglidmaatschap. Voor het Paradiso jaarlidmaatschap (verkrijgbaar aan de kassa van Paradiso en online bij pardisowinkel.nl) betaal je slechts EUR 25 per jaar. Voor bezoekers die het jaarlidmaatschap niet willen aanschaffen is er de mogelijkheid om een maandlidmaatschap te kopen voor EUR 3,50. Dit maandlidmaatschap is zowel aan de kassa verkrijgbaar als online te bestellen via Ticketmaster samen met kaarten of op los op een ander moment.

Jaarlidmaatschap Paradiso & korting bij platenwinkels

Met een jaarlidmaatschap van Paradiso krijg je 10% korting op alle cd’s dvd’s en lp’s in Concerto en alle Plato-winkels (in Groningen, Zwolle, Utrecht, Leiden). NB: dit geldt alleen als je met pin of contant betaalt.

Voorwaarden

Paradiso heeft het recht om een programma te verplaatsen of te annuleren. Als dit gebeurt zal Ticketmaster trachten ervoor te zorgen dat u uw toegangsgeld zo spoedig mogelijk terug ontvangt. In geval van annulering of verplaatsing zal Paradiso op verzoek wel het toegangsgeld maar niet de servicekosten restitueren, e.e.a. overeenkomstig de algemene voorwaarden.

Als een programma wordt geannuleerd of verschoven, zal Ticketmaster haar best doen u daarvan zo spoedig mogelijk per e-mail in kennis te stellen. Zij kunnen echter niet garanderen dat u voor aanvang van het programma op de hoogte wordt gesteld en stellen zich niet verantwoordelijk voor eventueel gemaakte kosten. Gebruik bij het maken van uw reservering altijd een juist e-mailadres en kijk indien mogelijk op de dag van of voor het concert op onze website, daar staat zoveel mogelijk tijdig aangegeven als er wijzigingen zijn.

Het aantal kaarten dat maximaal per klant mag worden verkocht is afhankelijk van het programma. Het maximum aantal wordt vermeld op de bestelpagina van Ticketmaster en wordt bij iedere transactie gecontroleerd. Dit beleid is erop gericht misbruik te voorkomen.

Kijk voor de algemene verkoopvoorwaarden van Ticketmaster op de site van Ticketmaster.

Instagram

[instagram-feed]

Spotify playlist

Nieuwsbrief