16 Mei

Blokkenschema en toevoegingen London Calling

Het blokkenschema voor London Calling op 26 en 27 mei aanstaande staat vandaag online. Het inplannen van je avond kan nu beginnen!

Kijk snel wie er in de grote en kleine zaal spelen en hoe lang ze zullen spelen en zet het in je mobiel. Ook is het nachtprogramma bekend gemaakt met de altijd vertrouwde Kiss All Hipsters op de vrijdag en op zaterdag om tot in de late uurtjes door te dansen op de tunes van het Kiss All Hipsters DJ team en DJ Raven. 

Tijdsverschil per zaal

Zoals je in het tijdschema kunt zien, krijgen British Sea Power, Pond, White en The Districts iets meer tijd om te spelen. De andere acts krijgen iets minder, maar soms kan ook iets een klein beetje uitlopen uiteraard. De grote zaal staat in ieder geval garant voor langere sets.

Blokkenschema London Calling op 26 en 27 mei 2017blokkenschema_def

SAD13

Sadie Dupuis is een poët en multi-instrumentaliste en was de gitarist en zangeres van de band Speedy Ortiz. In november 2016 ging ze solo onder de naam Sad13 en kwam ze met het het album Slugger wat hoge ogen hoogde. Met het album wilde Sadie het tegenovergestelde laten horen van nummers als ‘Genie in a Bottle’ of ‘The Boy Is Mine’. Nummers die vrouwen niet als onderdanig neerzetten, of jaloers, zoals dat vaak in de hedendaagse popliedjes voorkomt. Liedjes dus die de verlangens van vrouwen laten horen, luisteren naar vrouwen wanneer ze praten, en ze grappig, normaal en cool neerzetten. Eigenlijk zoals vrouwen gewoon zijn.

ELLA (pre-party)

De Nederlands-Zwitserse muzikante Ella van der Woude staat bekend als een veelzijdig talent: als filmcomponist, als zangeres van wijlen Houses en sinds kort als bandlid van indiepopband Amber Arcades. Met Van der Woude’s nieuwe project ELLA verzoent zij voor het eerst haar vernuft als zangeres, songwriter, producer en arrangeur. Het resultaat is een groep muzikanten die prachtige, mooi gezongen en dromerige luisterliedjes maken.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het festival is in volle gang. Wees niet te laat! Een weekendkaart voor vrijdag 26 en zaterdag 27 mei geeft je ook toegang tot de pre-party. Losse kaarten voor de pre-party op zaterdag 20 mei, vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei zijn ook al te koop via de website van London Calling.

Deel met je vrienden

Leave a reply