Bec Sandridge

Zaterdag

BEC SANDRIDGE

Speelt op zaterdag

Bec Sandridge is één van de meest fascinerende nieuwe artiesten die uit Australië komt, met een unieke stem die doet denken aan Kate Bush en Florence & The Machine. Tijd dus om haar op London Calling te gaan zien. De zangers uit Wollongong bracht vorig jaar haar debut EP ‘In The Fog’ uit en is dit jaar begonnen aan haar tournee.

“I’ve been sitting on this EP ‘In The Fog’ for two years now, so it’s been a while coming… I’ve been itching to get these songs out but at the same time didn’t want to rush a release. It’s a nice mix of sad, angry boogies.”

Ondertussen speelde ze ook nog veel op als straatmuzikant in Europa. Gewoon omdat ze dat de meeste pure vorm vond van de reacties op haar muziek. Van je voorbij lopen, tot spugen, tot het luisteren naar je en het kopen van je CD, dat is waar ze het voor doet. Toch heeft ze tijd weten te vinden haar EP op te nemen. Wij gokken dat ze dit jaar weinig tijd zal hebben voor het straatleven. Luister hieronder naar ‘Hight Tide’ en ‘In The Fog, In The Flame’ om jezelf op te warmen voor Bec Sandridge.