� London Calling 2009 # 2 – de Afterparties at London Calling � London Calling
London Calling 2009 # 2 – de Afterparties

Op vrijdag en op zaterdag kun je in Paradiso na London Calling doordansen tot in de allervroegste uurtjes op de afterparties van London Calling. Sterker nog, op beide dagen zijn er zelfs nog bands te zien in Grote en Kleine Zaal. De voorverkoop van beide afterparties is reeds gestart.

Op vrijdag 20 november strijkt de Dog Day Disco karavaan neer in de Grote Zaal met kleurrijke disco van vroeger en nu die de gitaar niet schuwt. Wie vroeg komt heeft mazzel; Esser speelt aan het begin van de Dog Day Disco. Daarnaast draait een volledige Amsterdamse-disco-brigade bestaande uit: DJ’s Mr. Wix, Sandeman, Tron, RobotRock en Lustige Lola & Weltschmerz. Van Sebastien Tellier en La Roux tot Annie en Giorgio Moroder, van I-F tot en met Mr. Oizo. Poppy disco met een scherpe edge, cosmicdisco-made-in-space en italo om van te glimmen, een beetje laser-electro, zolang er maar hard op te (disco)dansen valt.
Dog Day Disco – vrijdag 20 november ZAAL OPEN 23.30 – 05.00 UUR ENTREE 10,- incl. daglidmaatschap

dog-day-disco180x146

De zaterdag is bijna traditiegetrouw gereserveerd voor Noodlanding! veteranen DJ’s Arnold en Willem. Zij presenteren een speciale Noodlanding! London Calling special. Verwacht alleen de allerbeste hits van twintig jaar Britpop and beyond!  MPHO, Pyramiddd en de Phenomenal Handclap Band zijn de drie bands waarvan je ook nog een optreden kan meepikken.
Noodlanding! London Calling special – Zaterdag 21 november ZAAL OPEN 23.30 – 05.00 UUR ENTREE 10,- incl. daglidmaatschap

arnold

  • Meld je nu aan!


    Aanmelden
    Afmelden