� Uncategorized archive at London Calling � London Calling
London Calling interview: The Trouble With Templeton

London Calling sprak met de Australiërs van The Trouble With Templeton. Te zien op London Calling op vrijdag 9 mei! Onze interviewer Laurie Zantinge sprak zanger Thomas Calder.

7aa78_1220866

De nieuwe single ‘Soldiers’ heeft een beetje een andere, minder akoestische feeling dan de oudere singles. Is ‘Soldiers’ een goede representatie van je nieuwe album ‘Rookie’ dat in mei wordt uitgebracht?
Ja, ‘Rookie’ wordt een groots album. Ik weet niet of Soldiers een goede representatie is omdat het album een grote mix wordt van heel verschillende nummers, maar we vonden dat Soldiers wel het perfecte nummer was om als eerste uit te brengen. Op het nieuwe album komen ook wat meer dansbare instrumentaties voor. Het is wel moeilijk om het nieuwe album in één woord of genre te moeten omschrijven, ik schrijf gewoon nummers die ik zelf leuk vind en de beste komen op het album.

Read more�

Programma London Calling nachten bekend: Audioculture & Kill All Hipsters

De nachten van London Calling op 9 en 10 mei zijn bekend gemaakt! Op vrijdag 9 mei  neemt het Amsterdamse collectief Audioculture (Live: Jungle & Eyedress) de nacht over en op zaterdagnacht kan er ouderwets gefeest worden op de indietunes van het Kill All Hipsters DJ-team. Voor de nachten zijn aparte kaarten verkrijgbaar van €10 per stuk, inclusief daglidmaatschap. Open 24:00 – 05:00 (LET OP! Via de Kill All Hipsters Facebook krijg je korting. Zie hier!)

Kill All Hipsters from Joao MB Costa on Vimeo.

Affiche London Calling in de Tolhuistuin

Tickets nu on sale! Wacht niet te lang.

LCTHT

« Previous Entries
  • Meld je nu aan!


    Aanmelden
    Afmelden